06 16502048 info@bewustherstel.nl

Healing

Traditionele sjamanistische Healing.

 

 Energetisch Reinigen, Aarden, Opladen & Herstellen.

  Voor het loslaten van zware energie, blokkades en Hucha: welke zorgt voor ongeordende en trage energie en een gevoel van afgescheidenheid.

Drie belangrijke centra’s worden opnieuw in lijn gebracht en afgestemd op elkaar. Wat zorgt voor Sami: Geordende energie welke optimaal en vrij stroomt. 

  • Buik

Dit gaat diep en werkt in op de ziel, onze ziel huist in de darmen, maar ook op het lichaam, de spanning in de buik. Belangrijk omdat de kern van vele ziektes ontstaat in de darmen. Nergens in het lichaam kan binnen korte tijd zoveel spanning worden losgemaakt als in de buik.

  • Borstkas

Het ritme waarmee je de dingen doet in het leven, zal synchroon gaan lopen met het bioritme, dan wel het ritme van het hart. Het bioritme heeft te maken met de snelheid waarmee het hart bloed ontvangt en afstaat. In het westen loopt dit ritme bij weinig mensen synchroon met de wens van de ziel, waardoor men of te gejaagd wordt óf te traag. Aandacht geven aan het borstgebied is weldadig voor spanningen rondom het hart, het ontkrampt het hartchakra en onze ademhaling, wordt gestimuleerd en in evenwicht gebracht. Het schept ruimte.

  • Rug en Hoofd

In dit gebied zetelen het denken, het bewustzijn, het telepatisch denken. Als er in dit gebied een blokkade zit zal tevens de verbinding tussen de kleine en grote hersenen( herinneringen) minder worden.

Bij de gemiddelde mens zit ook de hoofhuid te vast en is vaak te gespannen, waardoor positief denken en bewust denken verminderd. Een blokkade in de spieren rond de atlas zal de verbinding tussen het gevoel en het denken verstoren.

Overbelasting van rug en nekspieren wordt bij veel mensen meestal veroorzaakt door spanningen. Hierdoor kunnen uiteindelijk ruggenwervels gaan verschuiven. De ruggenwervels krijgen hierbij dan ook uitgebreid aandacht.

 

Missie

Na diverse Peruaanse inwijdingen geef ik deze Healing door. Als ik mij verbind met Peru begint het te stromen. Vanuit diepe dankbaarheid, ode aan het vrouwelijke, oneindig zachte kracht en onvoorwaardelijke liefde. 

Ik heb lief,

Monique