06 16502048 info@bewustherstel.nl

NLP

Als je doet wat niet werkt, doe het dan anders 

 

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen.

√ Mis je een bepaalde diepgang in je leven: In relatie met jezelf,  je relatie (‘s), of je ontwikkeling.

√ Spelen er thema’s in je leven waar je in vastloopt en graag verandering in wil.

√ Wil je je passie ontdekken en daar stevig voor gaan staan.

√ Het loopt allemaal wel maar je verlangt naar de bevlogenheid en het plezier van vroeger.

√ Wil je een voor jou betere toekomst scheppen, wat is echt belangrijk in jou leven.

Hoe werkt NLP

Jouw authentieke koers varen.
Wat is NLP

NLP is de afkorting van Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een concreet specifiek hulpmiddel waarmee je op een overzichtelijke, eenvoudige en praktische manier je doelen leert neerzetten en kunt bereiken.

Met NLP ingezet als actieve therapievorm, bestaande uit mooie modellen en effectieve technieken, wordt er realistisch gekeken naar jezelf. Je mogelijkheden, je beperkingen, je doelen en of je verlangens. Daar is vaak moed voor nodig. Maar deze moed brengt je juist vaak daar waar je zijn wil!

In een maatschappij waar alles heel snel gaat en er veel van je wordt gevraagd ‘moet’ je je grenzen bewaken. Dit kan ik aan, dit kan ik niet aan. Dit doe ik wel en dit doe ik niet. Een standpunt van een krachtig en zelfverzekerd ik.
Het is goed om af en toe eens even stil te staan in je leven. Veel dingen die we doen en denken worden na verloop van tijd een gewoonte. We leven als het ware op de automatische piloot. Dit kan voor problemen zorgen en ons belemmeren een waardevol leven te leiden. We raken teveel uit koers …

Bij NLP gaat het er in eerste instantie om de vol-ledige verantwoordelijkheid te nemen voor ons leven. Luisteren naar ons hart als eerste belangrijke pijler en ten tweede nemen we hierbij ons hoofd mee.

Dit kan simpelweg variëren van wat je het komende weekend wilt gaan doen tot het uitvoeren van een belangrijk project of het ontdekken en neerzetten van je ware doelen en passie in het leven.

Op welke manier leef jij ten volle

Wie staat er aan het roer.
  • Waar loop jij warm voor.
  • Waarvoor kom jij iedere morgen je bed uit.
  • Wat voedt jou.
  • Wat geeft kleur aan jou leven.
  • Hoe en op welke manier geef jij hier gehoor aan.
  • Wat is er nodig om jezelf stevig neer te zetten.

NLP : Huidige belemmeringen worden beter zicht- en voelbaar, krachtige hulpbronnen en kwaliteiten worden ingezet. Er ontstaat inzicht, je wereldmodel verruimt zich. Hierin ligt een sleutel tot verandering.

 Cliënten vertellen

 

Dank Monique, voor het aanbieden van deze plek, samen met jou voelde het fijn. Ik heb veel geleerd tijdens het kijken naar mijn gedrag, ik kan beter afstand nemen en keuzes maken. Me niet langer verliezen in mijn omgeving en bewust een stap opzij zetten of mezelf omdraaien en bedanken als het voor mij niet passend is. Dit voelt goed en krachtig, ik heb het gevoel dat ik veel beter voor mezelf zorg en mijn verantwoordelijkheid neem.
Meike

Het is belangrijk dat je jezelf als persoon open stelt. Dat je de zichtbaar wordende aanreikingen gebruikt zodat je voor jezelf en je naaste beter in het leven staat. Best ook spannend soms. Ik ervaar meer contact met mezelf en anderen. En hier moet je natuurlijk zelf wel wat voor blijven doen. 😉  Succes!
Peter

Lieve Monique, het was een hele belevenis om hier te zijn. Een hartelijk welkom was voor mij een sterk basisbegrip. Daardoor voelde ik me helemaal veilig bij jou. Ik ben me van veel dingen bewust geworden, je hebt mij een helpende hand aangereikt op momenten wanneer ik even helemaal vastliep. Ontzettend dankbaar. Hartegroet van mij.
Chris