06 16502048 info@bewustherstel.nl

Tempelmassage

Massage en kennis doorgegeven vanuit het Inca-rijk. 

Deze tempelmassage bestaat uit vier waardevolle onderdelen:

Algemene Rustgevende massage 

Energetisch Reinigen, Aarden & Opladen.

Drukpuntmassage

 Medicijnbundel

De Drukpunt massage: geeft specifieke aandacht aan Buik, Rug-hoofd en Borstkas.

Buik: Dit gaat diep en werkt in op de ziel, onze ziel huist in de darmen, maar ook op het lichaam, de spanning in de buik. Belangrijk omdat de kern van vele ziektes ontstaat in de darmen. Nergens in het lichaam kan binnen korte tijd zoveel spanning worden losgemaakt als door deze massage. Wanneer je niet of te weinig in de buik ademt, ontstaat luiheid van de buikspieren. Dit kan tot rugklachten leiden. De buikmassage is goed voor de juiste vertering, voedselverwerking en voedselopname.

Rug en Hoofd

In dit gebied zetelen het denken, het bewustzijn, het telepatisch denken. Als er in dit gebied een blokkade zit zal tevens de verbinding tussen de kleine en grote hersenen( herinneringen) minder worden.

Bij de gemiddelde mens zit ook de hoofhuid te vast en is vaak te gespannen, waardoor positief denken en bewust denken verminderd. Een blokkade in de spieren rond de atlas zal de verbinding tussen het gevoel en het denken verstoren.

Overbelasting van rug en nekspieren wordt bij veel mensen meestal veroorzaakt door spanningen. Hierdoor kunnen uiteindelijk ruggenwervels gaan verschuiven. De ruggenwervels krijgen hierbij dan ook uitgebreid aandacht.

Borstkas

Het ritme waarmee je de dingen doet in het leven, zal synchroon gaan lopen met het bioritme, dan wel het ritme van het hart. Het bioritme heeft te maken met de snelheid waarmee het hart bloed ontvangt en afstaat. In het westen loopt dit ritme bij weinig mensen synchroon met de wens van de ziel, waardoor men of te gejaagd wordt óf te traag. Middels drukpunt massage wordt het borstgebied gemasseerd, weldadig voor spanningen rondom het hart, het ontkrampt het hartchakra en onze ademhaling, wordt gestimuleerd en in evenwicht gebracht. Het schept ruimte.

Het geven van de Tempelmassage in deze praktijk draag ik op aan Peru. Ode aan het vrouwelijke. Haar schoonheid, oneindig zachte kracht en onvoorwaardelijke liefde. 

Als ik me open en verbind met Peru begint het te stromen. Vanuit een diepgaande verbinding  geef ik deze Healing graag door.

♥ Mesa ♥

De Medicijnbundel waarmee gewerkt wordt, de essentie van het spirituele pad van de Q’eros, bevat een verzameling van stenen en andere krachtvoorwerpen die worden gebruikt voor genezing of transformatie. Dit wordt direct op of rond het lichaam gelegd.

Afkomstig uit de bergen van Peru, Zwitserland, Italië, alswel in de bossen en de rivieren van Nederland. De stenen symboliseren verschillende krachten: de Energie Pachamama, -moeder aarde- de Nustas – vrouwelijke energie-, de bergen Apus – grote heilige bergen- maar ook de energie van de rivieren, de hemel- zoals de sterren,Vader Zon en Moeder maan.